Чизми и нараквици користени од медицински работници во гвинеја

Здравје ебола

 • Uploaded21 Apr, 2014

 • Duration05 Mins 10 Secs

 • Download2.4 MB

Африканската држава Гвинеја соопшти дека го довела под контрола ширењето на вирусот Ебола. Повеќе од 100 луѓе починаа а157 беа заразени.

Читајте повеќе

Гледајте сега

 • Macedonian News 21 April

 • Macedonian News 20 April

 • Macedonian News 19 April

 • Macedonian News 18 April

 • Macedonian News 17 April

 • Macedonian News 16 April

 • Macedonian News 15 April

Фотографии

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

 • Macedonian Food Festival

ADVERTISEMENT


Радио

Претходно емитување

Mexican Fiesta with Peter Kuruvita (DVD/iTunes)

Peter Kuruvita will redefine your perception of Mexico as he uncovers the mouth-watering world of real Mexican cuisine.

Angelique Kidjo: Eve (CD/iTunes)

A joyous ode to the pride, beauty and strength of African women around the world, from the Grammy Award-winner.

Census Explorer
ADVERTISEMENT