Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Ataku ne zemer arsyeja kryesore e vdekjeve në Australi

Paper heart in a hand Source: Getty Images

Ataku ne zemer vazhdon te jete arsyeja kryesore e vdekjeve në Australi, dhe sëmundjet e zemrës janë përgjegjëse për një të katërtën e të gjitha vdekjeve ne vend. Të dhëna te reja tregojnë se më shumë se gjysma e australianëve të rritur kanë tre ose më shumë faktore rreziku që shkaktojnë sëmundjet e zemrës, si dieta e dobët, stërvitja e pamjaftueshme, pirja e duhanit dhe mbipesha.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Ataku ne zemer arsyeja kryesore e vdekjeve në Australi 01/10/2021 06:55 ...
Edicioni Informativ - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 11:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 06:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 08:00 ...
Hyrja në Australi: çfarë duhet të deklaroni, çfarë mund dhe nuk mund të sillni me vete 03/12/2021 09:26 ...
Rreth gjysmë milion fëmijë në Australi rriten në kushte të vështira financiare, ekonomike dhe gjuhësore 03/12/2021 07:11 ...
Sipas Organizates Boterore te Shendetit bota është një “tokë pjellore” për variante të reja 03/12/2021 05:35 ...
Çfarë duhet të dini për variantin Omicron 03/12/2021 03:50 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 27 Nentor 2021 29/11/2021 05:59 ...
View More