Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Australia arrin objektivin e vaksinimit me 70% të popullatës plotësisht të vaksinuar

Health Minister Greg Hunt wipes away a tear during a press conference at Parliament House in Canberra Source: AAP

Shtatedhjete përqind e australianëve te moshës 16 vjeç e lart tashmë janë plotësisht të vaksinuar kundër COVID-19. Kjo do të thotë që Australia mund të kalojë në fazën tjetër të planit të saj të rihapjes pasi secili shtet dhe territor ka arritur objektivin prej 70 përqind.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Australia arrin objektivin e vaksinimit me 70% të popullatës plotësisht të vaksinuar 22/10/2021 05:17 ...
Çfarë është diskriminimi në vendin e punës dhe çfarë duhet bërë nëse mendoni se ju kanë diskriminuar 26/11/2021 07:14 ...
A ka të ngjarë që vala evropiane e Covid-19 të përsëritet në Australi vitin e ardhshëm? 26/11/2021 06:11 ...
Festa e Flamurit ne Australi 20/11/2021 08:50 ...
Edicioni Informativ - 20 Nentor 2021 20/11/2021 11:20 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 20 Nentor 2021 20/11/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 20 Nentor 2021 20/11/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 20 Nentor 2021 20/11/2021 06:37 ...
Viza e Birësimit per Jetimët brënda familjes: kush mund të aplikojë? 19/11/2021 06:03 ...
Evropa nën kufizimet të reja ndërsa rriten sërish rastet e COVID-19 19/11/2021 05:48 ...
View More