Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Blerjet si pasoje e frikës nga pandemia pengojne furnizmimin me ushqim për Australianët në nevojë

The Foodbank popup store in Melbourne Source: AAP

Organizata australiane Foodbank Australia thotë se blerjet impulsive si pasojë e panikut ne kohën e pandemisë kanë penguar furnizimin me ushqim të përshtatshëm për njerëzit në nevojë. Kjo deklarate vjen ndërsa organizata bamirëse e ndihmës ushqimore publikon Raportin e saj vjetor te Urisë, sipas te cilit një në gjashtë të rritur australianë nuk ka pasur mjaftueshëm për të ngrënë gjatë vitit te fundit.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Blerjet si pasoje e frikës nga pandemia pengojne furnizmimin me ushqim për Australianët në nevojë 22/10/2021 05:31 ...
Çfarë është diskriminimi në vendin e punës dhe çfarë duhet bërë nëse mendoni se ju kanë diskriminuar 26/11/2021 07:14 ...
A ka të ngjarë që vala evropiane e Covid-19 të përsëritet në Australi vitin e ardhshëm? 26/11/2021 06:11 ...
Festa e Flamurit ne Australi 20/11/2021 08:50 ...
Edicioni Informativ - 20 Nentor 2021 20/11/2021 11:20 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 20 Nentor 2021 20/11/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 20 Nentor 2021 20/11/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 20 Nentor 2021 20/11/2021 06:37 ...
Viza e Birësimit per Jetimët brënda familjes: kush mund të aplikojë? 19/11/2021 06:03 ...
Evropa nën kufizimet të reja ndërsa rriten sërish rastet e COVID-19 19/11/2021 05:48 ...
View More