Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Çfarë ndodh kur një 10-vjeçar akuzohet për një krim dhe dënohet pas hekurave?

Source: SBS

Pothuajse në të gjitha shtetet dhe territoret australiane, fëmijët prej moshes dhjetë vjeçare mund të akuzohen për krime dhe të dënohen me burgim. Fëmijët indigjene përbëjnë dy të tretat e femijeve të moshës 10 deri në 13 vjeç qe gjenden pas hekurave. SBS News bisedoi me një djalë aborigjen nga Australia Perëndimore, i cili u burgos kur ishte vetëm dhjetë vjeç, ne perpjekje për të kuptuar se si kjo përvojë I dha forme jetës se tij te mepasme.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Çfarë ndodh kur një 10-vjeçar akuzohet për një krim dhe dënohet pas hekurave? 04/09/2021 07:29 ...
Specialistet: Komuniteti shqiptar duhet t'i qendroje larg keqinformimit rreth vaksinave 23/10/2021 17:17 ...
Edicioni Informativ - 23 Tetor 2021 23/10/2021 10:57 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 23 Tetor 23/10/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 23 Tetor 2021 23/10/2021 00:44 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 23 Tetor 2021 23/10/2021 08:33 ...
Blerjet si pasoje e frikës nga pandemia pengojne furnizmimin me ushqim për Australianët në nevojë 22/10/2021 05:31 ...
Në shtëpi apo në zyrë? Ku janë njerëzit më produktivë? 22/10/2021 06:57 ...
Si e shohin qytezat që jetojnë nga minierat e qymyrgurit një të ardhme pa djegie te lëndëve fosile? 22/10/2021 05:52 ...
Australia arrin objektivin e vaksinimit me 70% të popullatës plotësisht të vaksinuar 22/10/2021 05:17 ...
View More