Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Demet e pandemise Covid-19 ne shëndetit mendor ka te ngjare të jene te medha dhe te shtrira ne kohe

Full length of lonely young woman looking away while sitting on green grid window against white background Source: Getty

Nderkohe qe NSW dhe Viktoria pergatiten për të dalë nga izolimi, ekspertët paralajmërojnë se demet ne shëndetin mendor te popullsise per shkak te pandemise mund të jetë shumë më te medha nga sa parashikohej dhe se ankthi I shkaktuar nga kjo emergjence nderkombetare mund te zgjase me vite.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Demet e pandemise Covid-19 ne shëndetit mendor ka te ngjare të jene te medha dhe te shtrira ne kohe 09/10/2021 06:41 ...
Edicioni Informativ - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 11:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 06:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 08:00 ...
Hyrja në Australi: çfarë duhet të deklaroni, çfarë mund dhe nuk mund të sillni me vete 03/12/2021 09:26 ...
Rreth gjysmë milion fëmijë në Australi rriten në kushte të vështira financiare, ekonomike dhe gjuhësore 03/12/2021 07:11 ...
Sipas Organizates Boterore te Shendetit bota është një “tokë pjellore” për variante të reja 03/12/2021 05:35 ...
Çfarë duhet të dini për variantin Omicron 03/12/2021 03:50 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 27 Nentor 2021 29/11/2021 05:59 ...
View More