Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Femijet dhe COVID-i - disa pergjigjie ndaj pyetjeve te tyre

Working from home and overseeing children while they learn remotely can be challenging for most parents. Source: GettyImagesImgorthand

Pandemia e koronavirusit ka pasur një ndikim të jashtezakonshem në jetët e fëmijëve.Ky raport është për ata, per t’iu pergjigjur pyetjeve qe kane në lidhje me pandemine; per te qartesuar pikepyetjet e tyre ne lidhje me vaksinimin dhe se kur me ne fund do te kthehet normaliteti.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Femijet dhe COVID-i - disa pergjigjie ndaj pyetjeve te tyre 28/08/2021 07:07 ...
Specialistet: Komuniteti shqiptar duhet t'i qendroje larg keqinformimit rreth vaksinave 23/10/2021 17:17 ...
Edicioni Informativ - 23 Tetor 2021 23/10/2021 10:57 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 23 Tetor 23/10/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 23 Tetor 2021 23/10/2021 00:44 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 23 Tetor 2021 23/10/2021 08:33 ...
Blerjet si pasoje e frikës nga pandemia pengojne furnizmimin me ushqim për Australianët në nevojë 22/10/2021 05:31 ...
Në shtëpi apo në zyrë? Ku janë njerëzit më produktivë? 22/10/2021 06:57 ...
Si e shohin qytezat që jetojnë nga minierat e qymyrgurit një të ardhme pa djegie te lëndëve fosile? 22/10/2021 05:52 ...
Australia arrin objektivin e vaksinimit me 70% të popullatës plotësisht të vaksinuar 22/10/2021 05:17 ...
View More