Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Fikse apo e variueshme? Zgjedhja e kredise qe iu pershtatet

Source: Getty Images/krisanapong detraphiphat

Kur merrni hua apo nje kredi për blerje shtëpie, ose e rifinanconi kredine ekzistuese, ju kërkohet të zgjidhni midis një kredie me afat të percaktuar dhe një kredie me perqindje të ndryshueshme. Të dyja keto lloje kredish kanë përfitimet dhe disavantazhet e tyre, në varësi të rrethanave financiare dhe preferencave personale te cdokujt.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Fikse apo e variueshme? Zgjedhja e kredise qe iu pershtatet 01/10/2021 07:15 ...
Edicioni Informativ - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 11:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 06:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 08:00 ...
Hyrja në Australi: çfarë duhet të deklaroni, çfarë mund dhe nuk mund të sillni me vete 03/12/2021 09:26 ...
Rreth gjysmë milion fëmijë në Australi rriten në kushte të vështira financiare, ekonomike dhe gjuhësore 03/12/2021 07:11 ...
Sipas Organizates Boterore te Shendetit bota është një “tokë pjellore” për variante të reja 03/12/2021 05:35 ...
Çfarë duhet të dini për variantin Omicron 03/12/2021 03:50 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 27 Nentor 2021 29/11/2021 05:59 ...
View More