Coming Up Sat 6:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Albanian radio
SBS ALBANIAN

Shqetësim mbi nderprerjen e pagesave te ndihmes per pandemine nga qeveria federale

Treasurer Josh Frydenberg at his electoral office in Hawthorn East, Melbourne. Source: AAP

Më shumë se një milion njerëz në New South Wales, Canberra dhe Victoria mund të humbasin pagesat e pandemise në javët e ardhshme ndersa qeveria federale pergatitet t’i nderprese gradualisht ato. Pagesat deri në 750 dollarë në javë do të anullohen pasi shtetet dhe territoret të arrijnë 70 përqind te vaksinimit të plotë për njerëzit e moshës 16 vjeç e lart.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Shqetësim mbi nderprerjen e pagesave te ndihmes per pandemine nga qeveria federale 01/10/2021 05:54 ...
Edicioni Informativ - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 11:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Kosove - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 05:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 06:00 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Maqedonine e Veriut - 4 Dhjetor 2021 04/12/2021 08:00 ...
Hyrja në Australi: çfarë duhet të deklaroni, çfarë mund dhe nuk mund të sillni me vete 03/12/2021 09:26 ...
Rreth gjysmë milion fëmijë në Australi rriten në kushte të vështira financiare, ekonomike dhe gjuhësore 03/12/2021 07:11 ...
Sipas Organizates Boterore te Shendetit bota është një “tokë pjellore” për variante të reja 03/12/2021 05:35 ...
Çfarë duhet të dini për variantin Omicron 03/12/2021 03:50 ...
Te rejat me te fundit nga zhvillimet ne Shqiperi - 27 Nentor 2021 29/11/2021 05:59 ...
View More