Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Австралија профитира од продажбата на муниција во Африка

Arms sales Source: SBS

Австралија продава муниција и воена технологија на земји зафатени од војна во Африка, што SBS News може да открие, вклучувајќи ги и оние каде што децата војници сe уште се принудени да војуваат.Фактот што владата има за цел да заработи на пазарот за воен хардвер, кампањите ја повикуваат да ги разгледа подетално некои од своите клиенти.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Австралија профитира од продажбата на муниција во Африка 15/10/2021 07:12 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More