Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Австралија обезбеди дополнителни дози на вакцината Модерна од Европа

Australian Prime Minister Scott Morrison. Source: AAP

Австралија обезбеди еден милион дози на вакцината Модерна од Европа, кои треба да почнат да пристигнуваат од оваа недела. Тоа доаѓа откако и децата од 12 години и постари од денеска можат да резервираат вакцина против КОВИД-19.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Австралија обезбеди дополнителни дози на вакцината Модерна од Европа 13/09/2021 08:32 ...
Вести на СБС на македонски 21 октомври 2021 21/10/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 21 октомври 2021 21/10/2021 10:46 ...
Вести на СБС на македонски 20 октомври 2021 20/10/2021 09:40 ...
Квинсленд најверојатно ќе се отвори рано 20/10/2021 07:14 ...
Извештај од Македонија 20 октомври 2021 20/10/2021 11:52 ...
Недела на подигнување на свеста за штетноста од коцкањето 19/10/2021 12:58 ...
Cамит COP-26 - европските поплави покажуваат потреба од акција 19/10/2021 05:53 ...
Извештај од Македонија 19 октомври 2021 19/10/2021 08:44 ...
Вести на СБС на македонски 19 октомври 2021 19/10/2021 10:55 ...
View More