Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Објавен конечниот договор за постигнување на нето-нула емисии до 2050 година

Nationals members have backed Scott Morrison on net zero emissions by 2050. Source: AAP

Премиерот потврди дека неговата влада ќе оди во Глазгов со политика која има за цел да постигне јаглеродна неутралност до средината на векот. По неколкумесечни преговори, конечниот договор сега е објавен за политичка и научна проверка.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Објавен конечниот договор за постигнување на нето-нула емисии до 2050 година 27/10/2021 04:20 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More