Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Кина со ново предупредување до Австралија

Source:

Висок кинески функционер повторно упати остри критики кон австралиската влада, овој пат обвинувајќи го министерот за внатрешни работи за „неетичко“ однесување и засилувајќи ја заканата од војна. На почетокот на оваа недела, Мајк Пецулу изјави дека „тапаните на војната“ чукаат и дека Австралија треба да се подготви за конфликт во регионот.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Кина со ново предупредување до Австралија 30/04/2021 04:24 ...
Вести на СБС на македонски 18 јуни 2021 18/06/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 18 јуни 2021 18/06/2021 09:17 ...
Извештај од Македонија 17 јуни 2021 17/06/2021 09:59 ...
Вести на СБС на македонски 17 јуни 2021 17/06/2021 13:07 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 17/06/2021 10:44 ...
Извештај од Македонија 16/06/2021 07:37 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 16/06/2021 10:39 ...
Вести на СБС на македонски 15 јуни 2021 15/06/2021 11:17 ...
Извештај од Македонија 15 јуни 2021 15/06/2021 08:49 ...
View More