Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Последиците на психичкото заболување од пандемијата со KОВИД-19 веројатно ќе бидат поголеми

Full length of lonely young woman looking away while sitting on green grid window against white background. Source: Getty Images

Со оглед на тоа што Нов Јужен Велс и Викторија напредуваат во нивните планови за излез од заклучувањето, експертите предупредуваат дека последиците од пандемијата за менталното здравје може да бидат многу поголеми отколку што се очекуваше. Некои што претходно доживеале меѓународни здравствени вонредни состојби, предупредуваат дека пост-пандемиската вознемиреност може да трае со години.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Последиците на психичкото заболување од пандемијата со KОВИД-19 веројатно ќе бидат поголеми 07/10/2021 08:49 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More