Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Краун ја задржува лиценцата за обложување во Викторија но останува под строга контрола

Crown Casin in Melbourne. Source: AAP

Истрагата за Crown Resorts го објави својот конечен извештај, давајќи му на казино гигантот две години и голем број препораки за да му помогнат да го подобри своето корпоративно управување.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Краун ја задржува лиценцата за обложување во Викторија но останува под строга контрола 28/10/2021 07:41 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More