Coming Up Fri 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Потрошувачите се соочуваат со празни полици во самопослугите

A dairy cow outside Parliament House in Canberra Source: AAP

Полиците во самопослугите се испразнети поради недостиг од месо, овошје и зеленчук. Дистрибутерите на храна бараат владина поддршка за да се поправи ситуацијата. Дел од проблемот е недостиг на брзи антигенски тестови.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Потрошувачите се соочуваат со празни полици во самопослугите 13/01/2022 07:25 ...
Извештај од Македонија 19 мај 2022 19/05/2022 10:51 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
Албанизи: Политиката за домување е непопуларна и во самата Коалиција 17/05/2022 08:31 ...
Вести на СБС нa македонски 17 мај 2022 17/05/2022 13:14 ...
Извештај од Македонија 17 мај 2022 17/05/2022 09:50 ...
Морисон: Со пари од пензискиот фонд полесно до прв дом 16/05/2022 09:27 ...
View More