Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Д-р Христијан Миленковски: Мажите нерадо зборуваат за своето здравје

D-r Hristijan Milenkovski, GP (R), Depressed Man (L) Source: Dominic Lipinski/PA Wire/ H.Milenkovski

Една од најчестите болести кај мажите, покрај кардиоваскуларните е и ракот на простата, вели д-р Христијан Миленковски и додава дека заболувањето нема симптоми, но и кога би имало, мажите не сакаат многу да разговараат за тоа и додава дека колку повеќе се одлага лекувањето, толку повеќе проблеми настануваат понатаму.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Д-р Христијан Миленковски: Мажите нерадо зборуваат за своето здравје 03/12/2021 09:31 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
Значењето на Водици 19/01/2022 05:47 ...
Извештај од Македонија 19 јануари 2022 19/01/2022 11:02 ...
Вести на СБС на македонски 19 јануари 2022 19/01/2022 11:13 ...
Ќе има ли традиционално фрлање на крстот за Водици 18/01/2022 08:10 ...
Вести на СБС на македонски 18 јануари 2022 18/01/2022 13:06 ...
Извештај од Македонија 18 јануари 2022 18/01/2022 08:16 ...
Расте загриженоста за ранливите жители во старските домови 18/01/2022 06:28 ...
View More