Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Д-р Наташа Николовска: Анксиозност кај младите

D-r Natasa Nikolovska-Buzevski, GP (L), Depression, anxiety (R) Source: AAP/ N.Nikolovska

Првите знаци на некое ментално нарушување, вклучувајќи ја и анксиозноста кај младите, може да се забележи преку промена во однесувањето, вели д-р Наташа Николовска-Бузевски, општ лекар од Мелбурн со специјален интерес за здравјето на децата и ги советува родителите да почнат да разговараат со своето дете, а потоа да побараат и стручен совет од лекар.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Д-р Наташа Николовска: Анксиозност кај младите 03/12/2021 13:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
Значењето на Водици 19/01/2022 05:47 ...
Извештај од Македонија 19 јануари 2022 19/01/2022 11:02 ...
Вести на СБС на македонски 19 јануари 2022 19/01/2022 11:13 ...
Ќе има ли традиционално фрлање на крстот за Водици 18/01/2022 08:10 ...
Вести на СБС на македонски 18 јануари 2022 18/01/2022 13:06 ...
Извештај од Македонија 18 јануари 2022 18/01/2022 08:16 ...
Расте загриженоста за ранливите жители во старските домови 18/01/2022 06:28 ...
View More