Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа

Melbourne stand-up comedian Elizabeth Velinsky during her 'Burning Up' routine on Instagram. Source: Handmade Productions Melbourne

Стенд-ап комичарката од Мелбурн, Елизабет Велински, (Инстаграм-'Liz In The Middle Ages') верува дека животот е премногу краток за да се сфати премногу сериозно. Нејзиниот последен клип за менопаузата на Инстаграм 'Burning Up', на комичен начин ги презентира болките и ексцесите на средната возраст. Лиз вели: "Ни треба повеќе смеа во нашите животи“ и се надева дека еден ден ќе отвори сопствено одморалиште за смеa!

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Извештај од Македонија 27 јануари 2022 27/01/2022 07:47 ...
Измешани емоции на Денот на Австралија 2022 година 27/01/2022 13:57 ...
Вести на СБС на македонски 27 јануари 2022 27/01/2022 13:47 ...
Денот на Австралија - Или како да го наречеме 26/01/2022 18:06 ...
Извештај од Македонија 26 јануари 2022 26/01/2022 09:50 ...
Вести на СБС на македонски 26 јануари 2022 26/01/2022 09:52 ...
Вести на СБС на македонски 25 јануари 2022 25/01/2022 12:23 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
View More