Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Укажувачот од Фејсбук со исповед пред Конгресот на САД

Former Facebook employee and whistleblower Frances Haugen testifies during a Senate Committee Source: AAP

Укажувач од Фејсбук на американските политичари им рече дека гигантот за социјални медиуми поттикнува поделба, им штети на децата и итно треба да се регулира, барајќи од Конгресот да вети дека конечно ќе ги преземе долго одложуваните дејствија.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Укажувачот од Фејсбук со исповед пред Конгресот на САД 06/10/2021 08:27 ...
Извештај од Македонија 30 ноември 2021 30/11/2021 08:46 ...
Дали европскиот бран на КОВИД-19 може да се повтори во Австралија во 2022 година? 30/11/2021 07:41 ...
Вести на СБС на македонски 30 ноември 2021 30/11/2021 12:33 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
View More