Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Семејството на убиениот авганистански преведувач за Австралија ја повикува владата да помогне

Minister for Home Affairs Karen Andrews. Source: AAP

Семејство на поранешен авганистански преведувач, кое бил убиено додека служел со австралиската војска, ја повикува австралиската влада да интервенира откако на лет за евакуација биле одведени во Берлин. Членовите на семејството апелираат да се преселат во Австралија и велат дека Владата има обврска да им помогне.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Семејството на убиениот авганистански преведувач за Австралија ја повикува владата да помогне 24/08/2021 06:35 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More