Coming Up Thu 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Француските пожарникари никогаш не виделе пожари како овие во Австралија

Bruno Ulliac, the commander of the French firefighters who've come to help in Australia Source: SBS

Тим од пет француски експерти за заштита од пожар пристигна во Австралија за да обезбеди поддршка во тековната криза со огнот. Но, искусниот тим кој се има соочено со разорните пожари во Амазон и Сибир, велат дека досега не виделе пожари како овие.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Француските пожарникари никогаш не виделе пожари како овие во Австралија 16/01/2020 07:07 ...
Дали Австралијците треба да бидат загрижени за евентуална пандемија на коронавирусот 26/02/2020 06:19 ...
„Шокантно“ сведочење во Кралската Комисија за Попреченост 26/02/2020 09:08 ...
Џилонг и Престон Македонија на теренот противници - по натпреварите вистински пријатели 26/02/2020 03:34 ...
SBS Вести на македонски 26 февруари 2020 26/02/2020 12:32 ...
SBS Вести на македонски 25 февруари 2020 25/02/2020 13:06 ...
Cе загрева дебатата за климата во парламентот 25/02/2020 06:42 ...
SBS Вести на македонски 24 февруари 2020 24/02/2020 12:12 ...
Извештај открива дека повеќе од 13% од Австралијците живеат во сиромаштија 24/02/2020 07:38 ...
Првата група австралијци под карантин поради стравувања за коронавирус во Дарвин се враќаат дома 24/02/2020 04:49 ...
View More