Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Министрите за надворешни работи на Г-7 со критики кон Кина и Русија

Source:

Министрите за надворешни работи на Г-7 на крајот од состанокот упатија силен укор против глобалните сили Кина и Русија. Состанокот во Лондон после две години поради пандемијата се одржа со присуство на министрите, но беше погоден со КОВИД -19 на последниот ден откако двајца индиски делегати беа позитивни на коронавирус.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Министрите за надворешни работи на Г-7 со критики кон Кина и Русија 07/05/2021 06:37 ...
Вести на СБС на македонски 18 јуни 2021 18/06/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 18 јуни 2021 18/06/2021 09:17 ...
Извештај од Македонија 17 јуни 2021 17/06/2021 09:59 ...
Вести на СБС на македонски 17 јуни 2021 17/06/2021 13:07 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 17/06/2021 10:44 ...
Извештај од Македонија 16/06/2021 07:37 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 16/06/2021 10:39 ...
Вести на СБС на македонски 15 јуни 2021 15/06/2021 11:17 ...
Извештај од Македонија 15 јуни 2021 15/06/2021 08:49 ...
View More