Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Олеснати ограничувањата за Ковид-19 во Викторија

Victorian Health Minister Martin Foley Source: AAP

Австралискиот премиер Скот Морисон повика на дебата со почит без насилни забелешки кон политичарите кои работат на развивање закони за пандемијата за да ја заштитат јавноста од КОВИД-19. Додека лидерите олеснуваат некои здравствени правила во Викторија, заканата од коронавирус сè уште не е завршена во Северната територија, и покрај тоа што во четвртокот не забележаа нови случаи на KОВИД-19.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Олеснати ограничувањата за Ковид-19 во Викторија 19/11/2021 05:38 ...
Извештај од Македонија 27 јануари 2022 27/01/2022 07:47 ...
Измешани емоции на Денот на Австралија 2022 година 27/01/2022 13:57 ...
Вести на СБС на македонски 27 јануари 2022 27/01/2022 13:47 ...
Денот на Австралија - Или како да го наречеме 26/01/2022 18:06 ...
Извештај од Македонија 26 јануари 2022 26/01/2022 09:50 ...
Вести на СБС на македонски 26 јануари 2022 26/01/2022 09:52 ...
Вести на СБС на македонски 25 јануари 2022 25/01/2022 12:23 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
View More