Coming Up Mon 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Извештај од Македонија 16 септември 2021

Macedonian health minister, Venko Filipce speaks to press at infectious diseases clinic after coronavirus vaccinations began in Skopje on February 17, 2021 Source: Husamedin Gina/Anadolu Agency via Getty Images

Извештај од Македонија 16 септември 2021

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Извештај од Македонија 16 септември 2021 16/09/2021 10:50 ...
Вести на СБС на македонски 15 октомври 2021 15/10/2021 12:58 ...
Австралија профитира од продажбата на муниција во Африка 15/10/2021 07:12 ...
Бизнисите под притисок поради хроничен недостаток на персонал 15/10/2021 04:02 ...
Извештај од Македонија 15 октомври 2021 15/10/2021 09:15 ...
Мелбурнчанец со мисија меѓу битолчани 14/10/2021 09:35 ...
Вести на СБС на македонски 14 октомври 2021 14/10/2021 12:47 ...
Извештај од Македонија 14 октомври 2021 14/10/2021 11:29 ...
Менталното здравје се очекува да биде уште повеќе нарушено по пандемијата 13/10/2021 07:43 ...
Извештај од Македонија 13 октомври 2021 13/10/2021 11:06 ...
View More