Coming Up Tue 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Извештај од Македонија 12 мај 2022

10th century convent church of St. Mary in Veljusa, near southeastern Macedonian town Strumica. Source: AAP Image/AP Photo/Boris Grdanoski

Извештај од Македонија 12 мај 2022

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Извештај од Македонија 12 мај 2022 12/05/2022 09:57 ...
Вести на СБС нa македонски 27 јуни 2022 27/06/2022 11:56 ...
Извештај од Македонија 27 јуни 2022 27/06/2022 11:24 ...
Марија Јанев: Нашата животна среќа доаѓа од поврзаноста со себе и со оние кои ги сакаме 24/06/2022 31:13 ...
Вести на СБС нa македонски 24 јуни 2022 24/06/2022 10:56 ...
Извештај од Македонија 24 јуни 2022 24/06/2022 09:08 ...
Кукастиот крст како симбол официјално забранет во Викторија 24/06/2022 10:13 ...
Светските лидери работат на забрана за нуклеарно оружје 23/06/2022 07:34 ...
Вести на СБС нa македонски 23 јуни 2022 23/06/2022 09:59 ...
Извештај од Македонија 23 јуни 2022 23/06/2022 10:59 ...
View More