Coming Up Wed 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Извештај од Македонија 13 мај 2022

Bulgarian capital Sofia, where anti-government protests took place requesting the resignation of Prime Minister Kiril Petkov. Source: Getty Images/Walter Bibikow

Извештај од Македонија 13 мај 2022

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Извештај од Македонија 13 мај 2022 13/05/2022 09:52 ...
Вести на СБС нa македонски 27 јуни 2022 27/06/2022 11:56 ...
Извештај од Македонија 27 јуни 2022 27/06/2022 11:24 ...
Марија Јанев: Нашата животна среќа доаѓа од поврзаноста со себе и со оние кои ги сакаме 24/06/2022 31:13 ...
Вести на СБС нa македонски 24 јуни 2022 24/06/2022 10:56 ...
Извештај од Македонија 24 јуни 2022 24/06/2022 09:08 ...
Кукастиот крст како симбол официјално забранет во Викторија 24/06/2022 10:13 ...
Светските лидери работат на забрана за нуклеарно оружје 23/06/2022 07:34 ...
Вести на СБС нa македонски 23 јуни 2022 23/06/2022 09:59 ...
Извештај од Македонија 23 јуни 2022 23/06/2022 10:59 ...
View More