Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Извештај од Македонија 20 мај 2022

Porfirije, Patriarch of the Serbian Orthodox Church (left) and Stefan, Archbishop of the Macedonian Orthodox Church. Source: AAP Image/EPA/ GEORGI LICOVSKI, AP/Darko Vojinovic

Извештај од Македонија 20 мај 2022

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Извештај од Македонија 20 мај 2022 20/05/2022 09:52 ...
Вести на СБС нa македонски 1 јули 2022 01/07/2022 12:08 ...
Извештај од Македонија 1 јули 2022 01/07/2022 10:04 ...
Безбедноста ги надминува климатските промени и Ковид-19 како главна загриженост на Австралијците 01/07/2022 12:12 ...
Кои се даночните промени што стапуваат на сила од 1 јули? 30/06/2022 08:45 ...
Вести на СБС нa македонски 30 јуни 2022 30/06/2022 11:17 ...
Извештај од Македонија 30 јуни 2022 30/06/2022 09:11 ...
Уште еден "црвен код" за амбулантните возила во Мелбурн 30/06/2022 06:00 ...
Вести на СБС нa македонски 29 јуни 2022 29/06/2022 10:58 ...
Извештај од Македонија 29 јуни 2022 29/06/2022 09:50 ...
View More