Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Извештај од Македонија 25 мај 2022

Stefan, Archbishop of Ohrid and the Macedonian Orthodox Church. The Serbian Orthodox Church has recognised the autocephaly of the Macedonian Orthodox Church. Source: AAP Image/EPA/GEORGI LICOVSKI

Извештај од Македонија 25 мај 2022

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Извештај од Македонија 25 мај 2022 25/05/2022 08:46 ...
Вести на СБС нa македонски 29 јуни 2022 29/06/2022 10:58 ...
Извештај од Македонија 29 јуни 2022 29/06/2022 09:50 ...
Извештај од Македонија 28 јуни 2022 28/06/2022 09:04 ...
Вести на СБС на македонски 28 јуни 2022 28/06/2022 14:09 ...
Вести на СБС нa македонски 27 јуни 2022 27/06/2022 11:56 ...
Извештај од Македонија 27 јуни 2022 27/06/2022 11:24 ...
Марија Јанев: Нашата животна среќа доаѓа од поврзаноста со себе и со оние кои ги сакаме 24/06/2022 31:13 ...
Вести на СБС нa македонски 24 јуни 2022 24/06/2022 10:56 ...
Извештај од Македонија 24 јуни 2022 24/06/2022 09:08 ...
View More