Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Џош Фрајденберг го претстави Буџетот од 2021-22 година

Maliye Bakanı Josh Frydenberg Source: AAP

Владата најде повеќе пари отколку што се очекуваше, дозволувајќи му на благајникот Џош Фрајденберг да претстави буџет кој не се разликува од повеќето буџети на коалиционата влада.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Џош Фрајденберг го претстави Буџетот од 2021-22 година 13/05/2021 11:09 ...
Вести на СБС на македонски 18 јуни 2021 18/06/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 18 јуни 2021 18/06/2021 09:17 ...
Извештај од Македонија 17 јуни 2021 17/06/2021 09:59 ...
Вести на СБС на македонски 17 јуни 2021 17/06/2021 13:07 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 17/06/2021 10:44 ...
Извештај од Македонија 16/06/2021 07:37 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 16/06/2021 10:39 ...
Вести на СБС на македонски 15 јуни 2021 15/06/2021 11:17 ...
Извештај од Македонија 15 јуни 2021 15/06/2021 08:49 ...
View More