Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Македонскиот Културен Центар вакцинален пункт на 25, 26 и 27 октомври

Macedonian Cultural Centre in Epping, Member for Thomastown Bronwyn Halfpenny. Source: Bronwyn Halfpenny, SBS

На 25, 26 и 27 октомври, ново-изградениот Македонски Културен Центар во населбата Епинг, ќе биде претворен во привремен вакцинален пункт, во кој жителите на Тhomastown, Lalor и Epping, ќе можат да се вакцинираат против КОВИД-19 без закажан термин. Луѓето ќе можат да изберат да се вакцинираат со АстраЗенека или си Фајзер.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Македонскиот Културен Центар вакцинален пункт на 25, 26 и 27 октомври 26/10/2021 09:34 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More