Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Македонскиот јазик вклучен на Education Perfect

Irena Pavlovska coordinated the crafting of vibrant and engaging Macedonian Language content for the online platform 'Education Perfect' Source: I. Pavlovska

Ирена Павловска, просветен работник и координатор на изготвувањето на наставните материјали за изучување на македонскиот јазик на 'Education Perfect' вели дека онлајн платформата дава можност за диференцијална настава, индивидуален пристап кон секој ученик и давање задачи соодветни на неговото ниво на познавање на јазикот.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Македонскиот јазик вклучен на Education Perfect 06/05/2021 15:35 ...
Вести на СБС на македонски 18 јуни 2021 18/06/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 18 јуни 2021 18/06/2021 09:17 ...
Извештај од Македонија 17 јуни 2021 17/06/2021 09:59 ...
Вести на СБС на македонски 17 јуни 2021 17/06/2021 13:07 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 17/06/2021 10:44 ...
Извештај од Македонија 16/06/2021 07:37 ...
Вести на СБС на македонски 16 јуни 2021 16/06/2021 10:39 ...
Вести на СБС на македонски 15 јуни 2021 15/06/2021 11:17 ...
Извештај од Македонија 15 јуни 2021 15/06/2021 08:49 ...
View More