Coming Up Mon 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Македонско-персиски пар на СБС Телевизија вечерва во 'Marry Me Marry My Family'

Macedonian-Persian couple, Viktor and Pariya Source: Supplied

Македонскиот младоженец во популарната телевизиска серија на СБС, Виктор Десовски вели дека најголемото изненадување што и го приредил на неговата сакана Парија, бил свадбениот завет на нејзиниот јазик - фарси што го изучувал скришум, цела година.Вечерва на СБС ТВ во 'Marry Me Marry My Family' во 8:30

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Македонско-персиски пар на СБС Телевизија вечерва во 'Marry Me Marry My Family' 21/01/2020 16:51 ...
Викториа Гошаревска - амбасадор на македонскиот јазик во НЈВ за 2020 21/02/2020 02:49 ...
Полицијата откри дека знаела дека Хана Кларк била жртва на семејно насилство 21/02/2020 03:18 ...
Велика Британија ги обновува законите за имиграција користејќи го системот заснован на поени 21/02/2020 05:19 ...
СБС вести на македонски, 21 фебруари 2020 21/02/2020 12:46 ...
СБС вести на македонски 20 фебруари 2020 20/02/2020 12:31 ...
Мајка сo емотивни докази пред Кралската комисија за попреченост 20/02/2020 03:50 ...
SBS Вести на македонски 19 февруари 2020 19/02/2020 11:43 ...
SBS Вести на македонски 18 февруари 2020 18/02/2020 14:42 ...
SBS Вести на македонски 17 февруари 2020 17/02/2020 10:42 ...
View More