Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Милиони долари во казни за КОВИД - но некои се борат да ги платат

گروهی از تظاهرکنندگان ضد قرنطینه Source: SBS

Податоците за КОВИД-19 покажуваат дека казни во вредност од милиони долари за прекршување на наредбите за јавно здравје и натаму не се платени и во Нов Јужен Велс и во Викторија.Според последните бројки за Нов Јужен Велс од крајот на јуни до сега платени биле само 1,6 милиони долари казни од вкупно 24 милиони долари.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Милиони долари во казни за КОВИД - но некои се борат да ги платат 20/09/2021 11:12 ...
Вести на СБС на македонски 21 октомври 2021 21/10/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 21 октомври 2021 21/10/2021 10:46 ...
Вести на СБС на македонски 20 октомври 2021 20/10/2021 09:40 ...
Квинсленд најверојатно ќе се отвори рано 20/10/2021 07:14 ...
Извештај од Македонија 20 октомври 2021 20/10/2021 11:52 ...
Недела на подигнување на свеста за штетноста од коцкањето 19/10/2021 12:58 ...
Cамит COP-26 - европските поплави покажуваат потреба од акција 19/10/2021 05:53 ...
Извештај од Македонија 19 октомври 2021 19/10/2021 08:44 ...
Вести на СБС на македонски 19 октомври 2021 19/10/2021 10:55 ...
View More