Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Националната Партија обезбеди дополнително место во кабинетот во замена за усогласеноста со климата

Deputy Prime Minister Barnaby Joyce during Question Time. Source: AAP

Пленот од климатскиот договор на Коалицијата почнува да станува појасен, по кој Националната Партија обезбеди уште едно место во кабинетот во замена за нивната поддршка. По години на политички смртоносна внатрешна поделба, Коалицијата конечно дојде до договорен став за борба против климатските промени.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Националната Партија обезбеди дополнително место во кабинетот во замена за усогласеноста со климата 26/10/2021 05:35 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More