Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Новите случаи на KОВИД -19 во Бризбен сe уште не предизвикаа заклучување

Spectators at last weekend’s NRL Preliminary Final match in Brisbane. Source: AAP

Владата на Квинсленд вели дека не планира да го префрли големото финале на N-R-L во Таунсвил оваа недела, по појавата на КОВИД-19 во Бризбен. Државата регистрираше четири нови локално стекнати случаи, но не оди во заклучување во оваа фаза.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Новите случаи на KОВИД -19 во Бризбен сe уште не предизвикаа заклучување 29/09/2021 07:26 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More