Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Нови докази: Aнтимуслиманските неонацистички ќелии во Австралија се претставуваат како фитнес клубови

Australia lists neo-Nazi group The Base and Hezbollah as terrorist organisations Source: SBS

Истрага на SBS World News откри докази дека присуството на овие групи предизвика „сериозна загриженост“. Лидерите на муслиманската заедница велат дека се загрижени дека Австралија може да биде следната локација на екстремно десничарскиот терористички чин насочен кон муслиманите и повикаа на поконтролирана осуда на екстремно десничарската идеологија.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Нови докази: Aнтимуслиманските неонацистички ќелии во Австралија се претставуваат како фитнес клубови 13/10/2021 07:51 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More