Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Нови надежи за целосно вакцинирани меѓународни студенти да се вратат во Австралија

Students at Australian National University in Canberra, pre-COVID Source: SBS

Aвстралиската Администрација за терапевтски производи (TGA ) официјално призна уште две дополнителни вакцини против КОВИД - 19. Тоа се кинеската Синофарм и индиската Коваксин. Нивното одобрување значи и олеснување за илјадници целосно вакцинирани студенти кои чекаат да дојдат во Австралија и да го продолжат своето образование.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Нови надежи за целосно вакцинирани меѓународни студенти да се вратат во Австралија 05/11/2021 06:06 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More