Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Нов Јужен Велс урна уште еден непожелен рекорд на КОВИД-19

NSW Premier Gladys Berejiklian Source: Getty Images AsiaPac

Нов Јужен Велс забележа над 900 случаи на пренос на КОВИД-19 во заедницата: најголем дневен број во Австралија од почетокот на пандемијата. Премиерката Бериџиклијан изјави дека стапките на вакцинација, а не броевите на случаи, треба да бидат во центарот на вниманието. Лидерите на национално ниво продолжуваат да ги поврзуваат своите надежи за високите стапки на вакцинација како начин за излез од заклучувањата.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Нов Јужен Велс урна уште еден непожелен рекорд на КОВИД-19 26/08/2021 07:51 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More