Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Случаите на Омикрон КОВИД-19 доминираат во Австралија

South Australia's Premier Steven Marshall. Source: AAP

Омикрон се претставува како доминантна варијанта на Ковид-19 на почетокот на новата година. Бројките на зарази остануваат високи во повеќето држави и територии додека заедниците се прилагодуваат на новите правила за блиски контакти.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Случаите на Омикрон КОВИД-19 доминираат во Австралија 03/01/2022 06:22 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
Албанизи: Политиката за домување е непопуларна и во самата Коалиција 17/05/2022 08:31 ...
Вести на СБС нa македонски 17 мај 2022 17/05/2022 13:14 ...
Извештај од Македонија 17 мај 2022 17/05/2022 09:50 ...
Морисон: Со пари од пензискиот фонд полесно до прв дом 16/05/2022 09:27 ...
Извештај од Македонија 16 мај 2022 16/05/2022 10:17 ...
View More