Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Пандемска политика и борба за родова еднаквост

Australian Prime Minister Scott Morrison holds up a face mask as he speaks during a press conference. Source: AAP

2021 година, година во која доминираа правата на жените, пандемијата и политичките скандали кои се шират на национално и на меѓународно ниво. Како што навлегуваме во третата година на живеење под KОВИД-19, сега вооружени со вакцини, фрламе поглед наназад на политичката година што измина.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Пандемска политика и борба за родова еднаквост 27/12/2021 10:16 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
Албанизи: Политиката за домување е непопуларна и во самата Коалиција 17/05/2022 08:31 ...
Вести на СБС нa македонски 17 мај 2022 17/05/2022 13:14 ...
Извештај од Македонија 17 мај 2022 17/05/2022 09:50 ...
Морисон: Со пари од пензискиот фонд полесно до прв дом 16/05/2022 09:27 ...
Извештај од Македонија 16 мај 2022 16/05/2022 10:17 ...
View More