Coming Up Mon 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија

A student applies hand sanitiser in NSW Source: AAP

Викторија го објави својот план за враќање на училиште пропратен со низа здравствени мерки за KОВИД-19 за да се осигура дека учениците можат безбедно да се вратат во училниците за 2022 година.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС нa македонски 20 мај 2022 20/05/2022 10:51 ...
Извештај од Македонија 20 мај 2022 20/05/2022 09:52 ...
Најновите бројки за платите доминираат на изборната кампања 19/05/2022 07:24 ...
Вести на СБС нa македонски 19 мај 2022 19/05/2022 10:26 ...
Извештај од Македонија 19 мај 2022 19/05/2022 10:51 ...
Вести на СБС нa македонски 18 мај 2022 18/05/2022 12:00 ...
Извештај од Македонија 18 мај 2022 18/05/2022 11:19 ...
Може ли војната во Украина да доведе до тоа Швајцарија да се откаже од својата традиционална неутралност? 18/05/2022 05:22 ...
Коалицијата ги објави своите изборни трошоци 18/05/2022 05:31 ...
View More