Coming Up Thu 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Премиерот ги поврза климатските промени со пожарите

Source:

Премиерот Скот Морисон призна дека климатските промени придонесуваат за пожарите што, откако неколку неделни по ред прими критики од целиот свет, па дури и од неговата партија за неуспехот да се справи со проблемот. Додека стотици пожари продолжуваат да горат низ целата земја, пожарникарите можат малку да здивнат со ублажувањето на временските услови.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Премиерот ги поврза климатските промени со пожарите 13/12/2019 04:41 ...
"Испразнето гнездо" - Зошто се иселуваат Македонците? 27/01/2021 13:47 ...
КОВИД - Ажурирани информации 27 јануари 2021 27/01/2021 07:18 ...
SBS Вести на македонски 27 јануари 2021 27/01/2021 11:45 ...
Вести на СБС на македонски 26 јануари 2021 26/01/2021 13:02 ...
КОВИД - Ажурирани информации 26 јануари 2021 26/01/2021 02:41 ...
Што значи домородно признавање? 26/01/2021 09:16 ...
Вести на СБС на македонски 25 јануари 2021 25/01/2021 13:34 ...
More refugees freed from detention 25/01/2021 04:04 ...
Доцнења во испораката на пакетот за нега во домот 25/01/2021 03:39 ...
View More