Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Менталното здравје се очекува да биде уште повеќе нарушено по пандемијата

Pandemic’s mental health impact on young people an 'international crisis’ Source: AAP

Со оглед на тоа што Нов Јужен Велс излезе, а Викторија напредува во својот план за излез од заклучувањето, експертите предупредуваат дека нарушеното ментално здравје, оставено како наследството од пандемијата, може да биде многу поголемо отколку што се очекувало.Некои луѓе, кои доживеале итни здравствени случаи, предупредуваат дека пост-пандемиската вознемиреност може да трае со години.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Менталното здравје се очекува да биде уште повеќе нарушено по пандемијата 13/10/2021 07:43 ...
Оливера Јовановска: "Лавиринт на вистината" е "огледало на мојата душа" 29/11/2021 18:02 ...
Извештај од Македонија 29 ноември 2021 29/11/2021 09:38 ...
Вести на СБС на македонски 29 ноември 2021 29/11/2021 12:25 ...
Извештај од Македонија 26 ноември 2021 26/11/2021 09:36 ...
Вести на СБС на македонски 26 ноември 2021 26/11/2021 13:46 ...
Комичарката Елизабет Велински сонува за одморалиште за смеа 25/11/2021 21:19 ...
Вести на СБС на македонски 25 ноември 2021 25/11/2021 14:01 ...
Извештај од Македонија 25 ноември 2021 25/11/2021 11:06 ...
Вести на СБС на македонски 24 ноември 2021 24/11/2021 12:35 ...
View More