Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Нашата приватност на интернет

Bojan Kordalov, Certified Trainer in Digital and Information Literacy Source: B.Kordalov

На што треба да внимаваме додека сме во просторот на интернет и кои се нашите права при злоупотреба ?

"Ако ги научиме нашите деца како треба да се однесуваат, што е правилно, а што не во интернет просторот, како да се заштити  личноста и приватноста на секоја индивидуа, сме им дале образование за цел живот", вели Бојан Кордалов, сертифициран обучувач за дигитална и информациска писменост.

 

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Нашата приватност на интернет 12/05/2021 15:47 ...
Извештај од Македонија 23 јуни 2021 23/06/2021 08:35 ...
InTouch - поддршка за жртвите на семејно насилство во мултикултурните заедници 23/06/2021 19:33 ...
Вести на СБС на македонски 23 јуни 2021 23/06/2021 11:39 ...
Австралија ќе ја пријави Кина на Светската Трговска Организација за тарифите за вино 22/06/2021 08:23 ...
Судиите на ООН ја поддржуваат осудата за воени злосторства и казната за Ратко Младиќ 22/06/2021 05:32 ...
Петиција до Парламентот повикува на дозвола на влез во Австралија за родителите на мигрантите 22/06/2021 07:43 ...
Почести за луѓето што ги поддржуваат заедниците 22/06/2021 06:55 ...
Пандев ја заврши репрезентативната кариера 22/06/2021 06:46 ...
Вести на СБС на македонски 22 јуни 2021 22/06/2021 12:51 ...
View More