Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Квинсленд најверојатно ќе се отвори рано

Coconut palm - a single coconut palm grows on a white beach in tropical Queensland (Cocos nucifera) Source: AAP

Викторија пријави над 1.700 нови локални случаи на KОВИД-19 во услови на нов поттик за вакцинирање на ранливи луѓе. И Квинсленд изгледа дека ќе ги олесни барањата за карантин за сите патници во државата порано од очекуваното.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Квинсленд најверојатно ќе се отвори рано 20/10/2021 07:14 ...
Извештај од Македонија 25 јануари 2022 25/01/2022 09:24 ...
Училиштата се подготвуваат за учебна година среде пандемија 24/01/2022 08:13 ...
Вести на СБС на македонски 24 јануари 2022 24/01/2022 12:06 ...
Извештај од Македонија 24 јануари 2022 24/01/2022 09:55 ...
Македонската заедница се прости од Мирчо Ангеловски 21/01/2022 04:12 ...
Извештај од Македонија 21 јануари 2022 21/01/2022 09:06 ...
Вести на СБС на македонски 21 јануари 2022 21/01/2022 12:28 ...
Вести на СБС на македонски 20 јануари 2022 20/01/2022 12:57 ...
Извештај од Македонија 20 јануари 2022 20/01/2022 11:51 ...
View More