Coming Up Fri 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Австралијците кои се враќаат се фрустрирани од карантинските ограничувања

Returning Australians frustrated as the quarantine cap system cancels flights Source: Getty

Некои ограничувања на пандемијата се зголемуваат, некои се олеснуваат низ целата земја. Но, Австралијците кои сакаат да се вратат дома од странство, сметаат дека процесот е фрустрирачки - и скап.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Австралијците кои се враќаат се фрустрирани од карантинските ограничувања 16/09/2021 10:49 ...
Вести на СБС на македонски 21 октомври 2021 21/10/2021 13:15 ...
Извештај од Македонија 21 октомври 2021 21/10/2021 10:46 ...
Вести на СБС на македонски 20 октомври 2021 20/10/2021 09:40 ...
Квинсленд најверојатно ќе се отвори рано 20/10/2021 07:14 ...
Извештај од Македонија 20 октомври 2021 20/10/2021 11:52 ...
Недела на подигнување на свеста за штетноста од коцкањето 19/10/2021 12:58 ...
Cамит COP-26 - европските поплави покажуваат потреба од акција 19/10/2021 05:53 ...
Извештај од Македонија 19 октомври 2021 19/10/2021 08:44 ...
Вести на СБС на македонски 19 октомври 2021 19/10/2021 10:55 ...
View More