Coming Up Thu 12:00 PM  AEST
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Вести на СБС на македонски 11 мај 2021

Australian Prime Minister Scott Morrison and Treasurer Josh Frydenberg. Source: AAP Image/Mick Tsikas

SBS News in Macedonian 11 May 2021

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Вести на СБС на македонски 11 мај 2021 11/05/2021 12:05 ...
Извештај од Македонија 23 јуни 2021 23/06/2021 08:35 ...
InTouch - поддршка за жртвите на семејно насилство во мултикултурните заедници 23/06/2021 19:33 ...
Вести на СБС на македонски 23 јуни 2021 23/06/2021 11:39 ...
Австралија ќе ја пријави Кина на Светската Трговска Организација за тарифите за вино 22/06/2021 08:23 ...
Судиите на ООН ја поддржуваат осудата за воени злосторства и казната за Ратко Младиќ 22/06/2021 05:32 ...
Петиција до Парламентот повикува на дозвола на влез во Австралија за родителите на мигрантите 22/06/2021 07:43 ...
Почести за луѓето што ги поддржуваат заедниците 22/06/2021 06:55 ...
Пандев ја заврши репрезентативната кариера 22/06/2021 06:46 ...
Вести на СБС на македонски 22 јуни 2021 22/06/2021 12:51 ...
View More