Coming Up Wed 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio

Вести на SBS на македонски јазик, 18 ноември 2019

Source: SBS News

Вести на SBS на македонски јазик, 18 ноември 2019

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Вести на SBS на македонски јазик, 18 ноември 2019 18/11/2019 13:09 ...
Cе загрева дебатата за климата во парламентот 25/02/2020 06:42 ...
SBS Вести на македонски 24 февруари 2020 24/02/2020 12:12 ...
Извештај открива дека повеќе од 13% од Австралијците живеат во сиромаштија 24/02/2020 07:38 ...
Првата група австралијци под карантин поради стравувања за коронавирус во Дарвин се враќаат дома 24/02/2020 04:49 ...
Викториа Гошаревска - амбасадор на македонскиот јазик во НЈВ за 2020 21/02/2020 02:49 ...
Полицијата откри дека знаела дека Хана Кларк била жртва на семејно насилство 21/02/2020 03:18 ...
Велика Британија ги обновува законите за имиграција користејќи го системот заснован на поени 21/02/2020 05:19 ...
СБС вести на македонски, 21 фебруари 2020 21/02/2020 12:46 ...
СБС вести на македонски 20 фебруари 2020 20/02/2020 12:31 ...
View More