Coming Up Tue 12:00 PM  AEDT
Coming Up Live in 
Live
Macedonian radio
СБС МАКЕДОНСКИ

Вести на СБС на македонски, 10 јануари 2020

A firefighter manages a controlled burn near Tomerong, Australia Source: AP

Ни треба сеопфатна истрага за пожарите што ќе ги опфати и климатските промени, призна премиерот Морисон. Иранците го срушија украинскиот авион, тврди канадскиот премиер. На четворица високи функционери од ВМРО ДПМНЕ ќе им се суди за настаните од 27 април.

Coming up next

# TITLE RELEASED TIME MORE
Вести на СБС на македонски, 10 јануари 2020 10/01/2020 13:12 ...
SBS Вести на македонски 17 февруари 2020 17/02/2020 10:42 ...
Австралијците во карантин на брод за крстарење во Јапонија апелираат за помош од владатa 17/02/2020 04:12 ...
Coronavirus results in cases of visa cancellations without notice 17/02/2020 04:27 ...
Одлучност, упорност и трпение во третманот после трауматска мозочна повреда 14/02/2020 19:21 ...
Вести на СБС на македонски, 14 фебруари 2020 14/02/2020 14:38 ...
Вести на СБС на македонски, 12 фебруари 2020 13/02/2020 12:33 ...
Коронавирус е „Јавен непријател број еден“, вели шефот на СЗО 13/02/2020 06:16 ...
SBS Вести на македонски 12 февруари 2020 12/02/2020 12:09 ...
SBS Вести на македонски 11 февруари 2020 11/02/2020 12:35 ...
View More